Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een goede manier van geld lenen als u op zoek bent naar zekerheid. Een persoonlijke lening heeft een vaste rente en een vaste looptijd. U weet dus vooraf waar u aan toe bent.

Een persoonlijke lening is:

  • Geld lenen tegen een vaste rente
  • Geld lenen met een vaste looptijd
  • Lenen tegen een zeer lage rente
  • Lenen met zekerheid
  • U kunt nog fiscaal voordeel hebben

Een persoonlijke lening is een lening met zekerheid. Door de vaste rente, de vaste looptijd en daarmee dus ook het vaste maandtermijn weet u waar u aan toe bent. Het grote voordeel is ook nog eens dat de rente van een persoonlijke lening op dit moment lager ligt dan de rente van het doorlopend krediet. Een lening aanvragen is te allen tijde kosteloos en vrijblijvend.

Voor wie is een persoonlijke lening geschikt?

Een persoonlijke lening is geschikt voor consumenten die op zoek zijn naar zekerheid. Een lening met een vaste rente, een vast maandtermijn en daarmee een vaste looptijd. Een persoonlijke lening is ook prettig als u een product koopt met een bepaalde levensduur. U kunt de looptijd van de lening dan goed afstemmen op de te verwachte levensduur van bijvoorbeeld de auto die u koopt.
Anders dan bij een doorlopend krediet heeft u bij een persoonlijke lening veel meer zekerheid.
Daarnaast kan er nog een voordeel zijn. Als u de lening gebruikt voor woningverbetering kan de rente ook nog eens fiscaal verrekenbaar zijn. Een extra voordeel van de persoonlijke lening. Vraag kosteloos en vrijblijvend een voordelige lening aan. Onze adviseurs helpen u uiteraard graag verder.

Persoonlijke lening aanvragen en afsluiten.

Persoonlijke leningU kunt eenvoudig een persoonlijke lening aanvragen door ons aanvraagformulier in te vullen. Wij nemen uw gegevens zo spoedig mogelijk door en laten u direct weten wat de mogelijkheden zijn. Normaliter duurt dit niet langer dan enkele werkuren.
Als wij het beste voorstel voor u hebben ontvangen nemen wij contact met u op en bepalen wij, samen met u, wat de beste offerte voor u is. Deze offerte kunt u dan per post of per mail ontvangen. Als u akkoord gaat met de offerte kunt u de offerte ondertekenen en ook weer digitaal, per mail, aan ons retourneren. Wij beoordelen uw documenten en als uw dossier volledig is wordt uw dossier voor een tweede keer door de bank beoordeeld. Bij een tweede akkoord wordt het geld overgemaakt naar uw rekening. Dit kan al binnen enkele dagen, en soms zelfs nog sneller geregeld zijn. Een persoonlijke lening aanvragen is overigens te allen tijde kosteloos en vrijblijvend.

Een verantwoorde persoonlijke lening

Als u bij verstandiglenen.nl uw lening afsluit is dit altijd een verantwoorde lening. Verstandiglenen.nl werkt alleen met banken die de VFN normen hanteren. De VFN norm is een norm die is ingesteld om ervoor te zorgen dat u niet teveel kunt gaan lenen. In ruil hiervoor kunnen de banken u een scherpe rente bieden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct kosteloos en vrijblijvend uw persoonlijke lening aan. U krijgt van ons dan zo spoedig mogelijk een reactie met een voordelig voorstel voor een goede en verantwoorde lening.

Voordelige persoonlijke lening afsluiten

Als u een persoonlijke lening wilt gaan afsluiten is het belangrijk dat u aandacht heeft voor de rente en de voorwaarden. Geld lenen met een persoonlijke lening bied zekerheid, of zoals het ook wel genoemd wordt, vastigheid. Dit laatste is het voordeel van deze vorm van geld lenen. Het is bij deze vorm van geld lenen extra belangrijk dat u het beste voorstel afsluit. Eenmaal afgesloten moet u bij de meeste verstrekkers namelijk een boete betalen als u de lening vervroegd wenst in te lossen.
Wilt u weten of een persoonlijke lening voor u een goede manier van geld lenen is? Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onmogelijkheden voor een voordelige en verantwoorde geldlening.