Lening aanvragen

Bent u op zoek naar een voordelige en verantwoorde geldlening? Verstandig lenen bied het u.
Wij zijn er voor u. Onze doelstelling is om voor u het beste te bedienen. Anders dan bij veel andere partijen is het begrip “klant centraal” bij ons wél goed doorgedrongen. Wij blijven uw lening overigens volgen, ook als u al klant bij ons bent. Wijzigt de rente? En kunt u hier voordeel bij hebben? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Een lening aanvraag kan eenvoudig via ons digitale aanvraagformulier. Verantwoord geld lenen begint bij verstandiglenen.nl
geld lenen begint bij verstandig lenen.

Kosteloos en vrijblijvend

Een lening offerte aanvragen is altijd kosteloos en vrijblijvend. Het verplicht u uiteraard tot niets. U kunt dus eenvoudig en gratis nagaan of het oversluiten van uw huidige lening voordeliger wordt als u uw lening onderbrengt via Verstandiglenen.nl. Een lening aanvragen is overigens niet het enige dat kosteloos en vrijblijvend is. Ook bij het afsluiten van een lening worden geen kosten voor de bemiddeling van de lening in rekening gebracht.

Leningen samenvoegen

Een lening aanvragen is een goed moment om na te gaan of u wellicht uw huidige krediet voordeliger kunt samenvoegen. Als u nu dure leningen heeft, zoals creditcards, roodstanden op de betaalrekening of een duur doorlopend krediet kunnen wij voor u nagaan wat het voordeel is als u deze lening(en) gaat samenvoegen in één nieuwe lening. Zo kunt u er voor zorgen dat geld lenen u niet teveel geld gaat kosten aan rente.

Lening aanvragen met advies

Een lening aanvragen met advies kost niets extra. Zoals al eerder aangegeven is het advies bij leningen gratis. Er kunnen alleen kosten in rekening gebracht worden bij zogenaamde bijproducten. U kunt hierbij denken aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering, een overlijdensrisicoverzekering of een verzekering tegen de gevolgen van onvrijwillige werkeloosheid. Deze kosten worden alleen in rekening gebracht indien de verzekering daadwerkelijk bemiddeld wordt.