Persoonlijke lening aanvragen

Weet u al wat u wilt? Bent u eruit welke kredietvorm voor u het beste is? En is dit naar u idee een persoonlijke lening? Via ons aanvraagformulier kunt u eenvoudig een persoonlijke lening aanvragen. Een lening aanvragen is kosteloos en vrijblijvend. Het verplicht u tot niets en kan u veel voordeel opleveren.
geld lenen begint bij verstandig lenen.

Persoonlijke lening aanvragen met de laagste rente

Als u bij verstandiglenen.nl een persoonlijke lening aanvraagt gaan wij voor u op zoek naar een lening tegen de laagste rente, en de beste voorwaarden. Omdat wij beschikken over een premium label kunt u via ons al geld lenen vanaf de ongekend lage rente van 4,1%. Dat is op dit moment de laagste rente van Nederland. Het fijne van geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening is ook nog eens dat de rente vast is gedurende de looptijd van de lening. U weet dus gegarandeerd waar u aan toe bent. Geld lenen tegen een vaste rente, een vast maandtermijn. Absolute zekerheid dus.

Kies de juiste looptijd

Als u bij ons een persoonlijke lening aanvraagt krijgt u advies over uw lening. Ook bij een persoonlijke lening aanvragen. U weet al welke vorm u wenst en samen kijken wij of dit de beste vorm voor u is, en wat de laagste rente voor u is. Samen met u kijken we dan ook naar de looptijd van de lening. Bij een persoonlijke lening kunt u de looptijd van de lening goed afstemmen op de eigenschappen van uw aankoop. Als u bijvoorbeeld een auto gaat kopen is het belangrijk om de looptijd van de lening in overeenstemming te laten lopen met de te verwachten (rest)waarde van de te financieren auto. Als u ook nog één of meer leningen wilt oversluiten kan de situatie natuurlijk iets complexer worden. Ook hier helpen wij u met het advies over uw lening. Samen met u kijken we naar het beste voorstel zodat u een verantwoorde lening heeft.

Wat gebeurd er met uw aanvraag?

Als u een lening heeft aangevraagd bij ons gaan we direct voor u aan de slag. Uw aanvraag wordt vanaf onze website automatisch in ons leensysteem ingeschoten. Op werkdagen beoordelen wij uw aanvraag over het algemeen binnen 1 uur. Daarna nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om de offerte door te spreken. Daarna mailen wij de offerte aan u zodat u deze thuis op uw gemak nog verder kunt inzien. Indien u nog vragen heeft kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.
Als u akkoord gaat met de offerte kunt u deze ondertekenen, inscannen en terug mailen, of per post aan ons retourneren.
Het voordeel van het retourneren per email is uiteraard de snelheid. Wij hebben uw offerte direct binnen en gaan daar direct mee aan de slag.