Doorlopend krediet aanvragen

Weet u welke vorm van geld lenen het beste bij u past? Wilt u een doorlopend krediet aanvragen? Dat kan eenvoudig en online via ons digitale aanvraagformulier. Online geld lenen is natuurlijk vrij eenvoudig. Een doorlopend krediet aanvragen kost u niet meer dan enkele minuten van u tijd.

Direct aanvragen

geld lenen begint bij verstandig lenen.

Als u het formulier zo volledig mogelijk invult kunnen wij direct voor u nagaan wat wij voor u kunnen betekenen. Let wel op dat geld lenen zonder BKR toetsing bij ons niet mogelijk is. Wij werken uitsluitend met banken waarbij een BKR toetsing en BKR registratie horen bij de aanvraagprocedure.

Een doorlopend krediet aanvragen, en dan?

Als u een doorlopend krediet gaat aanvragen wilt u natuurlijk ook weten waar u aan toe bent. Wij vertellen u dat binnen enkele uren. Uw aanvraag wordt namelijk direct in ons leningen systeem ingeschoten. Onze medewerkers pakken iedere aanvraag zo spoedig mogelijk op. Als de werkvoorraad klein is kan uw aanvraag binnen enkele minuten al worden opgepakt. Bij een grotere werkvoorraad kan dit enkele uren duren. Zodra wij de uitslagen op uw kredietaanvraag binnen hebben van de banken nemen wij direct contact met u op. Wij nemen met u door wat uw wensen zijn, inventariseren uw huidige lopende kredieten en nemen met u de risico’s door. Dit verwerken wij in een adviesrapport. Wij mailen u daarna de financieringscontracten met ons adviesrapport. Uiteraard weet u al in het telefonische gesprek wat uw rente gaat worden en wat de belangrijkste voorwaarden van de lening zijn.

U gaat akkoord met de offerte

Als u akkoord gaat met de offerte die wij u hebben gemaild kunt u de offerte uitprinten, ondertekenen, inscannen en weer aan ons mailen. U kunt direct de benodigde documenten ook weer aan ons mailen. Dit gaat dan minimaal om:

  • Kopie van het legitimatiebewijs
  • Recente inkomensspecificatie (loonstrook of uitkeringsspecificatie)
  • Bankafschrift met bij en afschrijvingen
  • Indien van toepassing saldooverzicht in te lossen leningen

Hiernaast kunnen er nog aanvullende documenten worden gevraagd. Wij doen ons uiterste best om de lijst met documenten zo volledig mogelijk te maken. Stuurt u alles weer zo volledig mogelijk terug? Dan kunnen wij er weer eerder voor zorgen dat het geld overgemaakt wordt naar uw rekening.

Kosten doorlopend krediet aanvragen

Voor de kosten hoeft u het uiteraard niet te laten. Een doorlopend krediet aanvragen is altijd kosteloos en vrijblijvend. Het verplicht u tot niets. Laat u verrassen door onze lage rentes en vraag direct uw doorlopend krediet aan.

Een doorlopend krediet is flexibel geld lenen, maar weet u dat een persoonlijke lening op dit moment een lagere, vaste rente heeft?