Flexibel krediet

Bent u op zoek naar een flexibel krediet? Een krediet waarbij u extra stortingen kunt doen om uw lening eerder in te lossen, maar ook geld op kunt nemen als u opeens weer een klein bedrag nodig heeft? Dan kan een flexibel krediet voor u een echte uitkomst zijn. Een flexibel krediet is eigenlijk niets meer of minder dan een doorlopend krediet. De meest flexibele vorm van geld lenen.
Flexibel Krediet aanvragen

Flexibel krediet afsluiten

Een flexibel krediet afsluiten is eenvoudig. Net als bij iedere andere leenvorm die u via verstandiglenen.nl afsluit is de eerste stap het invullen van ons aanvraagformulier. Zodra de aanvraag bij ons binnen is beoordelen we deze binnen enkele uren. U kunt daarna de offerte, die wij uiteraard eerst uitgebreid met u doorspreken, per mail of per post ontvangen. U kunt de offerte in ieder geval op uw gemak thuis doornemen. Heeft u vragen? Onze adviseurs staan voor u klaar met een passend advies.

Of probeer eens wat anders

Een flexibel krediet is een flexibele manier van geld lenen. Toch kan het verstandig zijn om ook een deel van uw lening vast af te laten bouwen. U kunt dan een doorlopend krediet afsluiten, in combinatie met een persoonlijke lening. Door een mix te maken van een persoonlijke lening en een flexibel krediet heeft u het beste van twee werelden. U heeft garantie dat een deel van uw lening in ieder geval gegarandeerd wordt ingelost. Zekerheid van een deel van de afbouw van uw lening.

Kosten voor een flexibel krediet afsluiten

Net als bij alle andere vormen van geld lenen brengt het afsluiten van een flexibel krediet geen extra kosten met zich mee. Sterker nog, ook het advies dat wij geven om na te gaan welke lening voor u het best passend is, is gratis. Laat u verrassen door onze lage rente en uitstekende voorwaarden voor een flexibel krediet, of de nog lagere vaste rente van een persoonlijke lening.

Risico’s van een flexibel krediet

Geld lenen kost geld, dat weten we allemaal, als u een lening afsluit moet u rente betalen over deze lening. Het is daarom belangrijk om de looptijd van uw lening zo kort mogelijk te maken. Dat is direct ook de valkuil bij een flexibel krediet. Bij een flexibel krediet kunt u namelijk opnames doen uit de lening. Dit blijkt voor veel mensen toch een verleidelijke optie te zijn, waardoor de lening lang “open” blijft staan. U betaalt dan eigenlijk veel meer rente dan absoluut nodig zou zijn. Wees hier voorzichtig mee. U kunt ook gedurende de looptijd van uw lening in ieder geval een deel van uw krediet oversluiten naar een persoonlijke lening waardoor u in ieder geval een gegarandeerde afbouw krijgt.