Lenen

Wilt u geld lenen? Dan is het verstandig om te gaan lenen tegen de laagste rente, de beste voorwaarden. Dat kan bij veel verschillende partijen. Lenen via verstandiglenen.nl geeft u meer. Bij ons is verstandig lenen ook belangrijk. Wij hebben bijvoorbeeld de extra rentebewaking. Wij monitoren voor u of de rente van uw lening lager kan. Als dit het geval is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verantwoord lenen

Verantwoord en verstandig lenen ligt uiteraard dicht bij elkaar. Geld lenen begint natuurlijk met het aanvragen van de lening. Wij gaan daarna uw wensen inventariseren en geven u een passend advies. Wij volgen hierbij altijd de VFN normen die hiervoor opgesteld zijn. Deze normen zijn stevig, in ruil daarvoor krijgt u van ons dan ook een mooie lage rente. En u leent bij ons natuurlijk tegen de beste voorwaarden.

Verschillende mogelijkheden

Als u bij verstandiglenen.nl geld gaat lenen hebben wij verschillende mogelijkheden voor u. U kunt hierbij natuurlijk denken aan de persoonlijke lening of een doorlopend krediet, maar er zijn meer mogelijkheden. Zo zijn wij één van de weinige bemiddelaars die ook regelmatig werken met een hybride krediet. Een combinatie van een doorlopend krediet en een persoonlijke lening. Ook kunt u bij ons terecht voor een seniorenlening . Kortom, mogelijkheden genoeg. Onze gediplomeerde adviseurs vertellen u er graag meer over. Dit kan gewoon telefonisch en u kunt de offerte van ons per email ontvangen.
lenen

Gratis Advies over geld lenen

Een lening aanvragen is altijd gratis, dat is geen verrassing. Dat het advies voor een geldlening ook gratis is, is niet bij iedereen bekend. Het kan zelfs juist de drempel zijn om een lening aan te vragen.
Bij het advies over een lening mogen er geen kosten in rekening gebracht worden. Dit is zelfs wettelijk vastgelegd in de Wet op het consumptief geldkrediet. Als er toch kosten in rekening gebracht worden voor uitsluitend het bemiddelen van een lening raden wij u aan om dit te melden bij de toezichthouder AFM.